Zo 27 maart 2022

Feeling Good

Met Bert van den Brink

Feel goodmuziek in de breedste zin van het woord

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Wishful Singing zingt haar meest geliefde muziek in Feeling Good. Het mooiste werk van Scarlatti voor a cappella vrouwenstemmen, de pentatonische schoonheid van Engelse volksmuziek, gregoriaanse eenstemmigheid en het onweerstaanbare geluid van close harmony. Feel good-muziek in de breedste zin van het woord. Daartoe behoort ook de bruisende muziek van Boy Edgar prijswinnaar Bert van den Brink. Tijdens de lockdown ontstond een bijzondere samenwerking tussen Wishful Singing en pianist Bert van den Brink voor het project Zing je sterk, een zangtherapie die Wishful Singing ontwikkelde samen met zorgprofessionals voor mensen met Long Covid. Vandaag klinken de meest favoriete arrangementen ontstaan uit deze samenwerking, waaronder Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil van Ramses Shaffy, speciaal voor Wishful Singing gearrangeerd en begeleid door meesterjazzpianist Bert van den Brink.

Zo 27 maart 2022
11:00 uur /

Sint Aegtenkapel, Amersfoort

Musici

Wishful Singing
Bert van den Brink
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten