Feeling Good

Wishful Singing zingt haar meest geliefde muziek in Feeling Good. Het veelzijdige repertoire in dit programma bestaat uit Scarlatti’s mooiste werk voor a cappella vrouwenstemmen, de pentatonische schoonheid van Engelse volksmuziek, gregoriaanse eenstemmigheid en het onweerstaanbare geluid van close harmony. Feel goodmuziek in de breedste zin van het woord. Daartoe behoort ook de bruisende muziek van Boy Edgar prijswinnaar Bert van den Brink. Tijdens de lockdown ontstond een bijzondere samenwerking tussen Wishful Singing en pianist Bert van den Brink voor het project Zing je sterk, een zangtherapie die Wishful Singing ontwikkelde samen met zorgprofessionals voor mensen met Long Covid. In Feeling Good klinken de meest favoriete arrangementen ontstaan uit deze samenwerking, waaronder Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil van Ramses Shaffy, speciaal voor Wishful Singing gearrangeerd en begeleid door meesterjazzpianist Bert van den Brink.

 

De toevoeging van de veelzijdige, maar bescheiden Bert van den Brink maakte het optreden tot een waar feest. ... Samen met de vier zangeressen werd daarna een heerlijke interpretatie gegeven van het meest gearrangeerde lied aller tijden, Summertime van George Gershwin. Het klonk als nieuw. ... De toegift was bruisend. Het was in meerdere opzichten een therapeutisch Feel Good concert.

André Tempelaar, Meppeler & Steenwijker Courant
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten