Maria Goetze

Maria Goetze (tweede sopraan) begon al op jonge leeftijd met zingen bij het Nationaal Kinder- en Jeugdkoor. Daarna studeerde zij zang aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts).
Maria Goetze

Marjolein Stots

Marjolein Stots (tweede alt) studeerde zang bij Gerda van Zelm aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeerde aan hetzelfde instituut af als Music Master for New Audiences and Innovative Practice.
Marjolein Stots

Anne-Christine Wemekamp

Anne-Christine Wemekamp (eerste sopraan) studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast haar studie zong zij in het Nationaal Jeugdkoor en het World Youth Choir, waar zij zich als zangeres verder ontwikkelde.
Anne-Christine Wemekamp

Stella Brüggen

Stella Brüggen (eerste alt) studeerde bij Marcel Reijans en Charlotte Riedijk aan het conservatorium in Rotterdam, na eerst een dansopleiding en een master in vertaalwetenschappen te hebben afgerond. Ze heeft een brede muzieksmaak en houdt van meeslepende, dramatische muziek evenveel…
Stella Brüggen

Marleen van Os

Marleen van Os (mezzosopraan) zingt en musiceert al van jongs af aan. Ze speelde piano en gitaar, maar zang bleek haar grootste passie te zijn. Ze volgde de vooropleiding klassieke zang aan het Utrechts Conservatorium en studeerde daarna aan het…
Marleen van Os
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten