Maria Goetze

Maria Goetze (tweede sopraan) begon al op jonge leeftijd met zingen bij het Nationaal Kinder- en Jeugdkoor. Daarna studeerde zij zang aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts).
Maria Goetze

Marjolein Stots

Marjolein Stots (tweede alt) studeerde zang bij Gerda van Zelm aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeerde aan hetzelfde instituut af als Music Master for New Audiences and Innovative Practice.
Marjolein Stots

Anne-Christine Wemekamp

Anne-Christine Wemekamp (eerste sopraan) studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast haar studie zong zij in het Nationaal Jeugdkoor en het World Youth Choir, waar zij zich als zangeres verder ontwikkelde.
Anne-Christine Wemekamp

Marjolein Verburg

Marjolein Verburg (mezzosopraan) studeerde Solozang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Marjolein Verburg

Janneke Vis

Janneke Vis (eerste alt) zingt sinds 2019 bij Wishful Singing. Ze heeft veel ervaring als soliste, maar zingt graag in ensembles.
Janneke Vis
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten