Maria Goetze

Maria Goetze (tweede sopraan) begon al op jonge leeftijd met zingen bij het Nationaal Kinder- en Jeugdkoor. Daarna studeerde zij zang aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts).
Maria Goetze

Marjolein Stots

Marjolein Stots (tweede alt) studeerde zang bij Gerda van Zelm aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeerde aan hetzelfde instituut af als Music Master for New Audiences and Innovative Practice.
Marjolein Stots

Indra van de Bilt

Indra van de Bilt (eerste alt) genoot haar opleiding bij de Nationale Koren van Stichting Vocaal Talent Nederland. Zij soleerde in het Koninklijk Concertgebouw en werkte onder andere met Markus Stenz, Thomas Hampson en Sir Simon Rattle.
Indra van de Bilt

Anne-Christine Wemekamp

Anne-Christine Wemekamp (eerste sopraan) studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast haar studie zong zij in het Nationaal Jeugdkoor en het World Youth Choir, waar zij zich als zangeres verder ontwikkelde.
Anne-Christine Wemekamp

Marjolein Verburg

Marjolein Verburg (mezzosopraan) studeerde Solozang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Marjolein Verburg
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten