Steun Wishful Singing

Wat fijn dat je erover nadenkt om ons ensemble te steunen!

Dankzij kleine en grote bijdragen van donateurs is het mogelijk om elk jaar weer bijzondere programma’s te maken die verwondering oproepen, verbinding bevorderen, troost schenken, zingeving bieden, creativiteit stimuleren en bewustwording creëren rond sociale en maatschappelijke vraagstukken. Hierdoor kunnen we samenwerkingen aangaan met artiesten, coaches en regisseurs, verdiepende contextprogrammering organiseren en composities en arrangementen voor onze bezetting te laten schrijven. Ook onze online zangtherapie Zing je sterk, voor mensen met een langdurige ziekte, zou niet kunnen draaien zonder steun van onze betrokken achterban.

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan Wishful Singing:

Namens alle zangeressen en het zakelijke team van Wishful Singing: bedankt!

Eenmalig doneren

Fijn dat je ons steunt met een eenmalige donatie! Op deze pagina kun je een bedrag naar keuze doneren.

Word lid van onze donateursclub Wishful Fifty

Wishful Singing wordt ondersteund door de Wishful Fifty: een exclusieve club van betrokken donateurs, die bijdragen aan de realisatie van onze artistieke dromen en ambities. Als lid van de Wishful Fifty beleef je het ensemble van dichtbij.

Wanneer je structureel minimaal € 500 per jaar bijdraagt voor een minimale periode van vijf jaar, word je lid van Wishful Fifty. Het exclusieve gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing geniet verschillende privileges, zoals het bijwonen van een repetitie met borrel na afloop. Door speciale donateursnieuwsbrieven houdt het ensemble alle leden op de hoogte van de bestedingen en ontwikkelingen.

Dankzij de Geefwet is schenken in jaarlijkse termijnen extra voordelig: Wishful Singing is een ANBI-stichting en daarom is je periodieke gift voor 125% aftrekbaar. Wil je weten wat dit op jaarbasis betekent? Klik dan hier voor een handige rekenhulp: de ANBI-schenkingscalculator.

Wil je je gift voor minimaal vijf jaar toezeggen en fiscaal voordeel genieten? Stuur dan een email naar wishful50@wishfulsinging.nl. Wij sturen je de schenkingsovereenkomst toe per mail of per post, afhankelijk van je voorkeur.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur een email naar wishful50@wishfulsinging.nl

Draag bij aan Zing je sterk

Dankzij jouw bijdrage kunnen meer mensen met een langdurige ziekte deelnemen aan onze online zangtherapie Zing je sterk.

Klik op de onderstaande knop voor de mogelijkheden om aan Zing je sterk te doneren.

Over Zing je sterk 

Zing je sterk ondersteunt long covid-patiënten, mensen met een langdurige ziekte en patiënten met en na kanker door middel van adem-, zang en ontspanningsoefeningen. Plezier in het zingen, herstel van het vertrouwen in eigen lichaam en de ontmoeting met andere deelnemers staan centraal. Meer over dit online programma lees je op www.zingjesterk.nl 

Zing je sterk werkt!

Onderzoek wijst uit dat de cursus een significant positief effect heeft op stress- en angstklachten en dat het de ademtechniek verbetert. Ook geven deelnemers aan dat het contact met lotgenoten van meerwaarde is, en dat meedoen aan Zing je sterk heeft bijgedragen aan hun welbevinden.

Ondersteun een Zing je sterk-deelnemer

Om Zing je sterk voor iedereen toegankelijk te maken, bieden wij het programma kosteloos aan aan mensen die minder draagkrachtig zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door mensen die meer te besteden hebben: mede-deelnemers van Zing je sterk en mensen die het project een warm hart toedragen. Wil jij Zing je sterk op deze manier ondersteunen? Klik dan op de onderstaande knop voor de mogelijkheden.

Zing je sterk wordt gemaakt door stichting Wishful Music Education, de partnerstichting van Wishful Singing die projecten uitvoert met een meer structureel maatschappelijk en/of educatief karakter.

Ik vond het een fijn moment in de week, de oefeningen, de muziek en het zingen, het contact, ik werd er blij van!

Deelnemer Zing je sterk

Contact

Heeft u vragen over schenken aan Wishful Singing?
Neem contact op met Jacqueline La Rooy. Zij informeert u graag.
E-mail jacqueline@wishfulsinging.nl of bel +31 6 53 94 75 15‬

“Het is absoluut een feest om voor Wishful Singing te componeren… ze kunnen werkelijk alles, vocaal én theatraal. Het zou geweldig zijn als vele collega’s dat ook zouden gaan doen. Van harte aanbevolen!”.

Bob Zimmerman
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten