Over Wishful Fifty

Met een gift aan Wishful Singing geeft u directe steun aan het ensemble en zorgt u ervoor dat hun toekomst gewaarborgd blijft.

Wishful Singing heeft zich in de afgelopen tien jaar bewezen als female a cappella ensemble van internationaal topniveau. Met een breed repertoire overtuigen de zangeressen  door hun krachtige expressie en volmaakte balans. Wishful Singing treedt niet alleen op in de grote Nederlandse zalen, maar laat zich ook zien en horen op buitenlandse podia en festivals. Geregeld is het ensemble te horen op radio en televisie. Naast de vele concerten richt Wishful Singing zich op Wishful ME: het educatieprogramma van het ensemble, waarmee de liefde voor muziek ook op een jongere generatie wordt overgebracht.

Om de artistieke dromen van Wishful Singing te verwezenlijken, is het ensemble op zoek naar de Wishful Fifty: een club van vijftig schenkers, die financieel willen bijdragen aan de realisatie van haar ambities.

Waarom vragen wij uw steun?

Voor ieder project zoekt Wishful Singing inspiratie bij gerenommeerde musici en regisseurs. Zo hebben de King’s Singers het ensemble geholpen bij het vinden van verschillende klankkleuren en heeft regisseur Saskia Mees de podiumpresentatie van het ensemble op een hoger plan gebracht. U helpt het ensemble om coaching/regie te kunnen blijven realiseren.

Er is weinig bestaand repertoire voor female a cappella ensembles. Daarom laat Wishful Singing regelmatig nieuw werk arrangeren en componeren door gerenommeerde componisten. Zo heeft Grammy Award-winnaar Philip Lawson al eerder een aantal arrangementen voor Wishful Singing geschreven. Uw steun maakt de totstandkoming van nieuwe composities mogelijk.

“Het is absoluut een feest om voor Wishful Singing te componeren… ze kunnen werkelijk alles, vocaal én theatraal. Het zou geweldig zijn als vele collega’s dat ook zouden gaan doen. Van harte aanbevolen!”.
– Bob Zimmerman

Word één van de vijftig van Wishful Fifty

Als donateur beleeft u het ensemble van dichtbij. Iedere schenking is van harte welkom. Vanaf minimaal 25 euro bent u vriend en ontvangt u informatie over Wishful Singing. Voor meer informatie over donateurschap, kunt u een mail sturen naar wishful50@wishfulsinging.nl.

Wanneer u structureel minimaal €250,- per jaar bijdraagt voor een minimale periode van vijf jaar, wordt u lid van Wishful Fifty, het exclusieve gezelschap van liefhebbers van Wishful Singing, dat verschillende privileges geniet. Met nieuwsbrieven en een exclusief jaarlijks concert houden wij alle leden op de hoogte van de bestedingen en ontwikkelingen.

Uw schenking

Met uw totale schenking van €1250,- helpt u Wishful Singing haar artistieke ambities jaarlijks te realiseren. U kunt uw bijdrage in één keer schenken, of deze verspreiden over meerdere jaren. Kiest u voor een schenking in minimaal vijf jaarlijkse termijnen van €250,- per jaar, dan is dat dankzij de nieuwe Geefwet fiscaal extra voordelig.

Een gift aan een ANBI met culturele status (waaronder Stichting Wishful Singing) kunt u verhogen met 25%. U kunt dus een groter bedrag in aftrek brengen en bent netto minder verschuldigd, terwijl de totale schenking voor Wishful Singing hetzelfde blijft.

Voorbeeld: Uw periodieke schenking van €250,- per jaar mag u met 125% verhogen voor aftrek van de inkomstenbelasting. Wanneer u in het toptarief van 52% valt, is de jaarlijkse aftrek €162,50 en schenkt u netto nog maar €87,50. Valt in het belastingtarief van 42%, dan is de jaarlijkse aftrek €131,25 en schenkt u netto €118,75.

Download hier uw schenkingsformulier en stuur dit ingevuld naar Stichting Wishful Singing. Vult u zowel het exemplaar voor de schenker als voor de ontvanger in. Wij sturen u vervolgens een getekende versie retour. Als u liever heeft dat wij per post een formulier naar u toe sturen, kan dat uiteraard ook: laat u dat graag weten via wishful50@wishfulsinging.nl. Ingevulde formulieren kunnen als PDF naar wishful50@wishfulsinging.nl of per reguliere post verstuurd worden naar onderstaand adres. N.B. Mensen die getrouwd zijn, of een geregistreerd partnerschap hebben, dienen het formulier beide te ondertekenen.

Ingevulde formulieren graag opsturen naar:

Stichting Wishful Singing
Kinderdijkstraat 10-I
1079 GH Amsterdam
IBAN NL67RABO0155250841

Hartelijk dank voor uw steun aan Wishful Singing!

Als door een zonnestraal aangeraakt... zo voelde ik mij nadat ik voor het eerst een concert van Wishful Singing had bijgewoond. Sindsdien is hun belang eigenlijk ook een beetje het mijne. De voortgang en ontwikkeling van dit zeer professionele en muzikale vijftal steun ik dan ook graag.

– Marijn Mijnders, donateur Wishful Fifty
Do 30 augustus 2018 20:30 uur

Opera Leusden – Il Bosco Dell’Amore

Landgoed Leusderend
Vr 31 augustus 2018 20:30 uur

Opera Leusden – Il Bosco Dell’Amore

Landgoed Leusderend
Za 1 september 2018 14:30 uur

Opera Leusden – Il Bosco Dell’Amore

Landgoed Leusderend

Wie zou niet eeuwig sponsor en supporter blijven van zulke geweldige en aardige zangeressen?

– Kees Lucas, donateur Wishful Fifty
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten