Laden Evenementen
Vr 8 oktober 2021

Der müde Tod

Met coronatoegangsbewijs

Epische filmklassieker met live muziek

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Beleef het meeslepende verhaal van Der müde Tod op groot scherm met live muziek uitgevoerd door Wishful Singing en percussionist Modar Salama. Speciaal voor deze filmvertoning componeerde Steven Kamperman spannende muziek die de filmklassieker uit 1921 nieuwe betekenis geeft.

In Der müde Tod geeft de Dood een vrouw drie kansen om haar geliefde uit de dood terug te halen en daarmee het lot naar haar eigen hand te zetten. Hierbij wordt ze geconfronteerd met bijna onmogelijke keuzes.

Door de live uitgevoerde filmmuziek krijgt deze film van Fritz Lang, die onder meer Hitchcock en Steven Spielberg inspireerde, een prachtige extra dimensie. Een unieke ervaring!

Coronatoegangsbewijs
LET OP: Om toegang te krijgen tot deze voorstelling dien je in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Meer informatie vind je hier.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vr 8 oktober 2021 / 20:15 uur
Grote Kerk Wijk bij Duurstede Wijk bij Duurstede

Musici

Wishful Singing
Modar Salama, slagwerk
Steven Kamperman, componist

Dit concert is onderdeel van

Der müde Tod

Der müde Tod

Der müde Tod

Der müde Tod
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten