Wij zijn verplicht om ons te conformeren aan de meest acutele coronamaatregelen. Op dit moment houden wij tijdens onze concerten een 1,5 meterbezetting aan en vragen wij onze bezoekers om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een ID-bewijs.

Hieronder lees je hoe een bezoek met coronatoegangsbewijs werkt en hoe je een bewijs kunt maken.

Stap 1: Concertkaartje
Koop een ticket voor de voorstelling

Stap 2: Coronacheck-app
Download de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.

Stap 3: Coronatoegangsbewijs
Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

  1. Vaccinatiebewijs
   Met CoronaCheck kunt u van uw vaccinatiebewijs een QR-code maken. Het gaat er hierbij om dat u volledig gevaccineerd bent. Zodra uw volledige vaccinatie geregistreerd is kunt u in de app of op de pagina inloggen met uw DigiD. Vanaf 10 juli kunt u 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent een vaccinatiebewijs aanvragen. Als u er bij de vaccinatie toestemming voor hebt gegeven, worden uw vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dat niet automatisch werkt, kunt u uw vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app.
   Op de website www.coronacheck.nl leest u hoe u van uw vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.
  2. Testbewijs (een negatieve testuitslag)
   Je hebt via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Via de testlocatie ontvang je een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR code. Let op: je kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken.
  3. Herstelbewijs
   Heb je corona gehad en kun je dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kun je ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met jouw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

Stap 4: Bezoek
Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.Bij binnenkomst scannen wij de QR-code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Geen smartphone? Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.

Meer informatie
Heb je nog vragen omtrent het coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl.
Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met:

Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
of
Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten