Laden Evenementen
Zo 6 februari 2022

Feeling Good – WORDT VERPLAATST

Met Bert van den Brink

Feel goodmuziek in de breedste zin van het woord

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Deze voorstelling wordt verplaatst naar een andere datum.

Wishful Singing zingt haar meest geliefde muziek in Feeling Good. Het mooiste werk van Scarlatti voor a cappella vrouwenstemmen, de pentatonische schoonheid van Engelse volksmuziek, gregoriaanse eenstemmigheid en het onweerstaanbare geluid van close harmony. Feel good-muziek in de breedste zin van het woord. Daartoe behoort ook de bruisende muziek van Boy Edgar prijswinnaar Bert van den Brink. Tijdens de lockdown ontstond een bijzondere samenwerking tussen Wishful Singing en pianist Bert van den Brink voor het project Zing je sterk, een zangtherapie die Wishful Singing ontwikkelde samen met zorgprofessionals voor mensen met Long Covid. Vandaag klinken de meest favoriete arrangementen ontstaan uit deze samenwerking, waaronder Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil van Ramses Shaffy, speciaal voor Wishful Singing gearrangeerd en begeleid door meesterjazzpianist Bert van den Brink.

Zo 6 februari 2022 / 15:30 uur
Theater De Tuin Leusden

Musici

Wishful Singing
Bert van den Brink - piano

Dit concert is onderdeel van

Feeling Good

Feeling Good

Feeling Good

Feeling Good
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten