Aanmelden Zing je sterk

Inschrijven voor deze lesronde is inmiddels niet meer mogelijk


In het formulier hieronder doe je je definitieve aanmelding voor Zing je sterk (let op: speciaal voor niet-long covid-patiënten) door:

  • de bijdrage te voldoen
  • je beschikbaarheid op te geven voor de wekelijkse Zoomlessen

Je kunt je inschrijven tot uiterlijk maandag 16 mei

Het programma bestaat uit:

  • Zes wekelijkse gezamenlijke Zoomsessies: een live groepsles (ca.15 deelnemers per groep) van 45 minuten onder begeleiding van een zangdocent.
  • Een wekelijks programma met oefenvideo’s voor thuis, in jouw cursusaccount op deze website.
  • Oefenmateriaal dat per post wordt toegestuurd: Lax Vox en elastiek

Geen long covid
In deze Zing je sterk-groepen zullen de ziektebeelden diverser zijn dan in de Zing je sterk-groepen voor long covid-patiënten. Net als in die groepen, ligt de nadruk op een positieve manier van werken aan je herstel, gebruikmakend van zang-, adem- en ontspanningsoefeningen.


Wekelijkse lessen
In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. In de week van 16 mei ontvang je bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.

Cursusaccount
Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een mail over jouw account op deze website. (Geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). Je kunt dan al inloggen, maar de Zing je sterk-cursus is pas zichtbaar vanaf het moment dat de cursus start.

Let op:

  • Op Hemelvaart (donderdag 26 mei) en Pinksteren (6 juni) zijn er geen lessen.

Een bijdrage voor een ander
Niet iedereen kan Zing je sterk betalen. Gezondheidsproblemen hebben voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je, naast je eigen bijdrage, ook (een deel van) de bijdrage betalen voor iemand die het niet kan missen? Klik dan een van de extra betaalopties aan.

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

Heb je al een account op de website van Wishful Singing? Meld je aan voor Zing je sterk via dit formulier.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten