Aanmelden Zing je sterk

In het formulier hieronder doe je je definitieve aanmelding voor Zing je sterk door:

  • de bijdrage te voldoen
  • je beschikbaarheid op te geven voor de wekelijkse Zoomlessen

Geef je uiterlijk maandag 16 mei op

Het programma bestaat uit:

  • Zes wekelijkse gezamenlijke Zoomsessies: een live groepsles (ca.15 deelnemers per groep) van 45 minuten onder begeleiding van een zangdocent.
  • Een wekelijks programma met oefenvideo’s voor thuis, in jouw cursusaccount op deze website.
  • Oefenmateriaal dat per post wordt toegestuurd: Lax Vox en elastiek

Wekelijkse lessen
In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. In de week van 11 april ontvang je bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.

Cursusaccount
Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een mail over jouw account op deze website. (Geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). Je kunt dan al inloggen, maar de Zing je sterk-cursus is pas zichtbaar vanaf het moment dat de cursus start.

Geen long covid
In deze Zing je sterk-groepen zullen de ziektebeelden diverser zijn dan in de Zing je sterk-groepen voor long covid-patiënten. Net als in die groepen, ligt de nadruk op een positieve manier van werken aan je herstel, gebruikmakend van zang-, adem- en ontspanningsoefeningen.

Let op:

  • Op Hemelvaart (donderdag 26 mei) en Pinksteren (6 juni) zijn er geen lessen.

Een bijdrage voor een ander
Niet iedereen met long covid kan Zing je sterk betalen. Long covid heeft voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je, naast je eigen bijdrage, ook (een deel van) de bijdrage betalen voor iemand die het niet kan missen? Klik dan een van de extra betaalopties aan.

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

Heb je nog geen account op de website? Meld je aan voor Zing je Sterk via dit formulier.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten