Zing je sterk

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
70

Welkom bij Zing je sterk
Dit programma is een initiatief van vocaal ensemble Wishful Singing en opgezet om long covid-patiënten en mensen met vergelijkbare klachten te helpen bij hun herstel. Plezier in het zingen, herstel van het vertrouwen in eigen lichaam en de ontmoeting met andere deelnemers staan hierbij centraal.

 

Inloggen
Zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (oefeningen bij les 1 t/m 6)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan door bij ‘lidmaatschappen’ op Zing je sterk. Je ziet nu de weken verschijnen. Je logt in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij je aanmelding voor Zing je sterk. Lukt het niet? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl

 

Opbouw programma
Het lesprogramma duurt zes weken. Elke week heb je een live sessie via Zoom, op een vast moment. De link voor deze Zoomsessie heb je per mail ontvangen. De video’s met adem- en zangoefeningen van de betreffende week vind je in dit cursusaccount. Deze zijn bedoeld om elke week na je les mee aan de slag te gaan. We adviseren pas met de oefeningen te beginnen nadat je instructies hebt gekregen in de les. Kijk bij ‘Extra’ bovenaan deze pagina voor o.a. de welkomstvideo en liedteksten.

Voor een overzicht van alle Zing je sterk-lessen:
Download hier het lesoverzicht


Veelgestelde vragen
Heb je een vraag over je deelname of technische vragen? Misschien vind je op deze pagina met veelgestelde vragen het antwoord.

 

Zing je sterk is geen medische therapie of behandeling en de medewerkers van Zing je sterk zijn geen medische behandelaars. Deelname gebeurt op eigen risico. Neem bij klachten contact op met je eigen huisarts of behandelaar. Bij deelname aan de cursus verklaar je dat je hiermee akkoord bent.

Welkomstvideo
Bekijk de welkomstvideo met alle informatie over het programma Zing je sterk.


Liedteksten

Hier vind je de liedteksten voor Zing je sterk.
Download de liedteksten

Luisteren en meezingen via Spotify

Zing je sterk Meezingconcert

Heb je de cursus afgerond en wil je de liedjes van Zing je sterk nog een keer meezingen? Bekijk hieronder het Meezingconcert dat we eerder opnamen, waarin veel van de liedjes uit de cursus voorbij komen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten