Laden Evenementen
Za 23 september 2023

Zing je sterk Meezingconcert | September me

Wishful Singing | Bert van den Brink | Damani Leidsman | Bahghi Yemane

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Elk lied belichaamt op eigen wijze het motto van de middag: Zing je sterk!
In juni 2021 startte Wishful Singing het project Zing je sterk. Sindsdien heeft het ensemble al meer dan 1800 patiënten met langdurige klachten na COVID-19 geholpen bij hun herstel met behulp van zang- en ademoefeningen. Met steun van Meander Medisch Centrum wordt deze zang- en ademtherapie vanaf maart 2023 ook aangeboden aan patiënten die een oncologische behandeling krijgen of hun behandeling hebben afgerond. Tijdens September Me -muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers- brengt Wishful Singing de aanstekelijke muziek uit dit programma naar de concertzaal, waar iedereen die graag zingt welkom is.

Meesterjazzpianist Bert van den Brink en de zangeressen van Wishful Singing nodigen je uit in een theatrale setting mee te zingen met o.a. Zing Vecht Huil… van Ramses Shaffy.

Gastzangers zijn o.a. Damani Leidsman en Bahghi Yemane.

Download hier het programmaboekje in pdf-formaat

Download hier het programmaboekje als alleen-tekst (wordversie)

Gesteund door:

Sociaal-cultureel fonds De Amersfoortse

    

Za 23 september 2023 / 13:30 uur
Flint Amersfoort
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten