Laden Evenementen
Vr 30 oktober 2020

Vesper in Mysterium – GEANNULEERD

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Stap even uit de dagelijkse hectiek en laat je meevoeren door rituelen, momenten van stilte en rustgevende gregoriaanse melodieën. In navolging van het grote succes van de Missa in Mysterium, de gregoriaanse meezingmis naar idee van Herman Finkers, komt Wishful Singing nu met de Vespers in Mysterium, gewijd aan Maria. Een samenzijn in de kerk waarbij muziek van hoge kwaliteit wordt uitgevoerd als onderdeel van een eeuwenoud ritueel dat mensen verbindt. Net als bij de Missa in Mysterium zal de vesperdienst bestaan uit gregoriaanse gezangen. Vanwege de coronamaatregelen vervallen bij deze editie helaas de meezingmomenten door het publiek.

De Vespers in Mysterium zijn (ook) te bezoeken met een voucher van de onlinecursus gregoriaans.

Let op: Sinds 29 september 2020 mogen er slechts 30 bezoekers bij een concert aanwezig zijn. Wij verwachten dat deze regeling nog steeds van kracht is tijdens de Vespers in Mysteriumconcerten. De kaartverkoop voor deze concerten is om die reden gesloten. Mensen die al een kaartje hebben aangeschaft, worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld als er voor hun concertbezoek gevolgen zijn na aanleiding van deze nieuwe regels.

Lees hier ook ons coronaprotocol.

Vr 30 oktober 2020 / 19:00 uur
Sint Catharinakerk Catharinaplein 1, Eindhoven

Dit concert is onderdeel van

Vespers in Mysterium

Vespers in Mysterium
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten