Laden Evenementen
Do 10 december 2020

KerstVerlichting – i.s.m. Stine Jensen (try-out)

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Zonsondergang. Het tijdstip van de dag dat tot contemplatie stemt, en ook de tijd dat in de katholieke kerk de vesperdienst gehouden wordt. In de laatste week voor Kerstmis klinken dan, al sinds de middeleeuwen, zeven Magnificat-antifonen (beurtzangen); de beginletters hiervan leveren samen de woorden ERO CRAS op, wat betekent ‘Morgen zal ik er zijn’. Met deze antifonen als rode raad, brengt a cappella kwintet Wishful Singing een programma dat dieper ingaat op de zeven thema’s uit deze antifonen, zoals wijsheid, hoop en licht. Het ensemble zingt gregoriaanse gezangen en kerstliederen van vroeger tot nu, doorvlochten met korte, prikkelende bespiegelingen van filosofe Stine Jensen over de afgelopen coronaperiode.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Do 10 december 2020 / 16:00 uur
Nicolaïkerk Utrecht

Dit concert is onderdeel van

KerstVerlichting

KerstVerlichting
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten