Laden Evenementen
Wo 22 december 2021

KerstVerlichtinG – GEANNULEERD

Met Claartje Kruijff

Een adventsprogramma van Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Zonsondergang. Het tijdstip van de dag dat tot contemplatie stemt, en ook de tijd dat in de katholieke kerk de vesperdienst gehouden wordt. In de laatste week voor Kerstmis klinken dan, al sinds de middeleeuwen, zeven Magnificatantifonen (beurtzangen); de beginletters hiervan leveren samen de woorden ERO CRAS op, wat betekent ‘Morgen zal ik er zijn’. Met deze antifonen als rode raad, brengt Wishful Singing een programma dat dieper ingaat op de zeven thema’s uit deze antifonen, zoals wijsheid, hoop en licht. Het ensemble zingt gregoriaanse gezangen en kerstliederen van vroeger tot nu, doorvlochten met korte, prikkelende bespiegelingen van theologe Claartje Kruijff.

Wo 22 december 2021 / 20:00 uur
Geertekerk Geertekerkhof 23, Utrecht

Musici

Wishful Singing
Claartje Kruijff

Dit concert is onderdeel van

KerstVerlichting

KerstVerlichting
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten