Laden Evenementen
Vr 10 januari 2025

In de gloria | Nijmegen

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Duizend jaar spirituele muziek om het tijdelijke te doorbreken

Muziek die je dichter bij jezelf brengt, dat is de essentie van In de gloria! Klanken van troost en hoop geven een gevoel van meer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Wishful Singing zingt muziek die de ruimte schept om je echt even stil te laten staan en zijn; van doorvoelde gregoriaanse gezangen uit de middeleeuwen tot levenslustige composities van hedendaagse componisten. De muziek wordt omlijst door zinrijke en inspirerende poëzie, die het concert een extra dimensie geeft. Vier met Wishful Singing de schoonheid en kracht van de muziek en beleef een moment van bezinning en vreugde. Met muziek van o.a. Jan Pieterszoon Sweelinck, Ola Gjeilo, Herman van Veen en John Tavener.

Vr 10 januari 2025 / 20:15 uur
Concertgebouw de Vereeniging Keizer Karelplein 2D, Nijmegen

Dit concert is onderdeel van

In de gloria

In de gloria

Ubi Caritas

Ubi Caritas
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten