Laden Evenementen
Vr 3 juli 2020

Angels & Demons – UITVERKOCHT

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Van schitterende engelenzang tot duistere orgelklanken: het komt allemaal voorbij in Angels & Demons door Wishful Singing en Hayo Boerema. Wishful Singing zingt onder meer een sprankelende bewerking van het werk Angeli van Joey Roukens, dat in 2018 tijdens de Cello Biënnale in première ging, nu in een nieuwe versie voor orgel en vrouwenstemmen. Daarnaast laat het ensemble onder andere eeuwenoude gregoriaanse melodieën van Hildegard von Bingen horen, waarin de Duivel een onschuldige ziel probeert te verleiden. Hayo Boerema tekent voor grimmige orgelimprovisaties én voor een arrangement van Rammstein’s klassieker Engel.

Aanvang: 20.30 uur
Toegang: € 20,- (Reserveren vooraf is noodzakelijk)

Lees voor het concertbezoek ook ons coronaprotocol.

De bij de onlinecursus aangeschafte vouchers zijn niet inwisselbaar voor kaarten voor dit concert. Deze voucher kan enkel gebruikt worden voor de Vespers in Mysterium. Hierover volgt snel meer informatie.

Vr 3 juli 2020 / 20:30 uur
Walburgiskerk Zutphen
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten