Aanmelden Zing je sterk


In het formulier hieronder doe je je aanmelding voor Zing je sterk door:

  • de bijdrage te voldoen
  • je beschikbaarheid op te geven voor de wekelijkse Zoomlessen

De lessen starten in de week van 31 oktober. Je kunt je aanmelden zo lang er plek is.

Het programma bestaat uit:

  • Zes wekelijkse gezamenlijke Zoomsessies: een live groepsles (ca.15 deelnemers per groep) van 45 minuten onder begeleiding van een zangdocent.
  • Een wekelijks programma met oefenvideo’s voor thuis, in jouw cursusaccount op deze website.
  • Oefenmateriaal dat per post wordt toegestuurd: Lax Vox en elastiek

Wekelijkse lessen
In het formulier hieronder geef je je beschikbaarheid op voor de wekelijkse Zoomlessen. Let erop dat je gedurende de hele cursusperiode op het aangegeven moment beschikbaar moet zijn. Je ontvangt ruim van te voren bericht in welke groep je bent ingedeeld en ontvang je de Zoomlink naar jouw lessen.
De groepen bestaan uit deelnemers met long covid en deelnemers met vergelijkbare klachten.

Cursusaccount
Als je aanmelding inclusief betaling geslaagd is, ontvang je meteen een mail over jouw account op deze website. (Geen mail ontvangen? Controleer dan je spam-box). Je kunt dan al inloggen, maar de Zing je sterk-cursus is pas zichtbaar vanaf het moment dat je ingedeeld bent in jouw lesgroep.

Een bijdrage voor een ander
Niet iedereen met long covid of andere langdurige ziekte kan Zing je sterk betalen. Langdurige ziekte heeft voor sommige mensen impact op hun arbeidsparticipatie of er zijn andere redenen waarom het deelnamebedrag te hoog is.

Wil je, naast je eigen bijdrage, ook (een deel van) de bijdrage betalen voor iemand die het niet kan missen? Klik dan een van de extra betaalopties aan.

Wil je wel meedoen met Zing je sterk, maar kun je het bedrag niet missen? Stuur een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl en vertel ons kort waarom je toch graag mee wilt doen. We nemen dan gauw contact met je op!

Veelgestelde vragen over Zing je sterk

Heb je al een account op de website van Wishful Singing? Meld je aan voor Zing je sterk via dit formulier.

Aanmelding Zing je sterk 2022/5

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten