The Little Match Girl Passion

The Little Match Girl Passion: Een ontroerend kerstverhaal

 

Kom in de kerststemming met Lavinia Meijer en Wishful Singing.

December 2023 gaan de wereldberoemde harpiste Lavinia Meijer en Nederlands bekendste vrouwelijke a cappella ensemble op tournee. Ze voeren het ontroerende kerstverhaal van The Little Match Girl Passion en de sfeervolle A Ceremony of Carols van Benjamin Britten uit.

The Little Match Girl Passion (2008) is een geroemde compositie van David Lang. In 2008 won hij de Pulitzerprijs voor zijn compositie van dit ontroerende verhaal. Hij heeft Het meisje met de zwavelstokjes, een sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen, bewerkt tot een eigentijdse klassieker. Het is een hartverscheurend kerstverhaal in de traditie van o.a. de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach. Speciaal voor dit prachtige kerstprogramma maken Lavinia Meijer en Wishful Singing een arrangement voor harp en zang.

Op deze unieke avond is de prachtige A Ceremony of Carols een mooie toevoeging aan dit kerstprogramma, waarin schoonheid en ontroering samenkomen.

Presskit

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten