Comfort and Joy

Wishful Singing brengt een kerstprogramma met bekende en onbekende meesterwerken van Engelse bodem. Van middeleeuwse muziek tot bekende traditionele liederen in bijzondere arrangementen van onder meer Benjamin Britten.
Voor op en top Christmas cosiness wordt het publiek uitgenodigd om een aantal bekende carols mee te zingen terwijl zangeres Marleen van Os het kleine, handzame harmonium van Wishful Singing bespeelt. Waan je in een knusse huiskamer waar we samen zingen rond de kerstboom.

 

Wishful Singers Comfort and Joy

Bekijk de trailer

Afspelen

Ze kunnen heel goed met zijn vijven één stem maken... Hoe ze de timing zo precies op elkaar
afstemmen... dat is een wonder eigenlijk. Wishful Singing is een geschenk uit de hemel.

Herman Finkers

Vijf vrouwen, die méér willen dan alleen muziek maken, dat is Wishful Singing. Het ensemble geeft met haar muziek stem en betekenis aan wat haar beweegt en inspireert. Wishful Singing treedt regelmatig op in Nederlandse zalen zoals het Concertgebouw in Amsterdam en op festivals als November Music en de Cello Biënnale, Ook maakt het ensemble tournees, onder andere door Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Estland en Italië. De zangeressen van Wishful Singing worden door pers en publiek geprezen om de beheersing van een brede waaier aan muziekstijlen, uiteenlopend van werken uit de renaissance en de barok tot volksmuziek, close harmony en hedendaagse muziek. In de afgelopen jaren betovert het ensemble haar publiek bovendien met de tijdloze schoonheid van het gregoriaans in samenwerking met Herman Finkers.
In 2021 ontwikkelde Wishful Singing ondersteund door het CWZ ziekenhuis het programma Zing je Sterk, een zangtherapie voor patiënten met langdurige Covid klachten waar inmiddels circa 1.500 mensen aan hebben deelgenomen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten