Figuranten gezocht voor Wishful Singing in Breda!

Wil jij een gratis kaartje voor de Canto Ostinato Immersive met Wishful Singing en Aart Bergwerff? En heb jij op 19 april ‘s middags tijd om te figureren in de trailer voor dit concert? Meld je dan hieronder gauw aan, dan nemen we contact met je op!

Tijdens ons concert op 30 januari hadden we een promotiefilmpje willen maken, maar de filmmaker had helaas corona. We willen mensen graag een idee geven hoe onze ‘immersive’ concerten zijn, dus willen we het filmpje nu alsnog opnemen. Je ‘speelt’ dus gewoon publiek dat komt luisteren! Je mag zitten op een stoel of liggen op de grond. Als je zelf een yogamatje en/of een dekentje mee kunt nemen, is dat heel fijn. Trek qua kleding gewoon aan wat je zelf mooi en fijn vindt.

Na afloop van de opnames krijg je een voucher-code via je e-mail waarmee je een gratis kaartje krijgt voor een Canto Ostinato Immersive-concert in juni naar keuze.

Locatie: Grote Kerk Breda, Kerkplein 2, Breda
Tijd: We verwachten je op dinsdag 19 april om 15:30 en de opnames zullen ongeveer een uur duren.
Contactpersoon: Je wordt die dag ontvangen door een van onze producenten (Erik of Barbara). Mocht je voor die tijd nog praktische vragen hebben, dan kun je het beste een mailtje sturen naar production@wishfulsinging.nl.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Geef je toestemming voor het gebruik van je beeltenis op video en foto door Wishful Singing?(Vereist)
We gebruiken dit bijvoorbeeld op onze website en social media om Canto Ostinato Immersive te promoten. Je krijgt als dank een gratis kaartje voor een van Canto Ostinato-concerten op een datum naar keuze.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten