Over de cd

Afgelopen voorjaar maakten wij de voorstelling ‘What about Mary?’. Een muzikale ode aan de meest veelzijdige vrouw ooit. Met muziek van Hildegard van Bingen en van Kate Moore, maar bijvoorbeeld ook met liedjes uit de Sound of Music en Mary Poppins. Verschillende componisten hebben arrangementen gemaakt, speciaal voor Wishful Singing, zoals een nieuwe a cappella versie van Let it be.

Daarnaast gingen we op zoek gegaan naar de Maria in onszelf. Tekstschrijver Wendela de Vos en componist Wijnand van Klaveren maakten hiervan nieuwe muziek die ons op het lijf geschreven is. We willen al dit repertoire opnemen en uitbrengen zodat we nog meer mensen blij kunnen maken met deze fantastische muziek. Deze cd zou de kroon op ons ‘What about Mary’ project zijn.

Bekijk ons crowdfundingsfilmpje!

Afspelen

Uw steun

Naast het daadwerkelijk opnemen van het repetoire komt er bij het uitbrengen van een cd nog veel meer kijken. De opnames worden nabewerkt en geperst, het cd-boekje wordt ontworpen door een grafisch vormgever, er wordt een marketingplan gemaakt en een distribiteur ingeschakeld die er straks voor zorgt dat de cd overal verkrijgbaar is. Uw bijdrage zorgt ervoor dat de cd er daadwerkelijk kan komen en de aandacht krijgt die hij verdient. En uiteraard ontvangt u een passende tegenprestatie voor uw gift.

Tegenprestaties

Donatie van 20 euro
Hartelijk bedankt! U ontvangt een gezongen bedankboodschap van Wishful Singing.

Donatie van 35 euro
Fijn! U krijgt de nieuwe cd ‘What about Mary?’ zodra hij uitkomt per post thuis gestuurd.

Donatie van 50 euro
U ontvangt twee concertkaartjes voor het cd-presentatieconcert op zaterdag 9 november 2019 in de Mariakerk te Bussum én één exemplaar van de nieuwe cd ‘What about Mary?’.

Donatie van 100 euro
Wauw! U ontvangt twee concertkaartjes voor het cd-presentatieconcert op zaterdag 9 november 2019 in de Mariakerk te Bussum én drie exemplaren van de nieuwe cd ‘What about Mary?’.

Donatie van 250 euro
Onze dank is groot! Daarom ontvangt u vier kaartjes mét VIP-arrangement voor het cd-presentatieconcert op zaterdag 9 november in de Mariakerk te Bussum én drie exemplaren van de nieuwe cd ‘What about Mary?’. Leuk om cadeau te geven!

Donatie van 2.000 euro
Geweldig! Uw koor of ensemble ontvangt een zangworkshop van Wishful Singing. Uiteraard krijgen alle leden een exemplaar van de nieuwe cd ‘What about Mary?’.
(Tip: doneer als groep)

Donatie van 3.000 euro
U krijgt een exclusief huiskamerconcert van 1 uur (binnen Nederland) van Wishful Singing én u ontvangt twee exemplaren van de nieuwe cd ‘What about Mary?’. Natuurlijk kunt u de cd’s ook laten signeren. (Tip: doneer als groep)

Donatie van 4.000 euro
Fantastisch! U gaat samen met Wishful Singing (en uw gasten) een boottochtje maken. Terwijl u onderweg geniet van een hapje en drankje geven de zangeressen een uniek privéconcert. Uiteraard ontvangt iedereen in uw gezelschap een exemplaar van de nieuwe cd ‘What about Mary?’.
(Tip: doneer als groep)

Ons doel op 1 november 2019

€920,-

Ja, ik wil graag doneren!

En ik help Wishful Singing met het realiseren van de nieuwe cd

Mijn naam is Maria, ik ben moeder, vrouw, echtgenote, zangeres, wetenschapper, politica, popster, icoon, de moeder van

ik ben
alle vrouwen
ik ben een koekje
nu ik zelf nog

– Liedtekst: Wendela de Vos
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten