Help een Long COVID-patiënt op weg naar herstel!

Speciaal voor patiënten met langdurige klachten na COVID-19 ontwikkelde Wishful Singing in samenwerking met een longfysiotherapeut en meerdere longartsen het onlineprogramma Zing je sterk. Zing je sterk helpt deze zogenoemde Long Covidpatiënten bij hun herstel door middel van adem- en zangoefeningen. De eerste editie van Zing je sterk is op 8 juni 2021 met 150 deelnemers van start gegaan. Via het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen loopt er een onderzoek naar de effectiviteit van deze pilot.

Wishful Singing wil dat Zing je sterk voor iedereen toegankelijk is. Daarom wordt het programma kosteloos aangeboden. Het animo voor Zing je sterk is groot. Inmiddels staan er ruim 700 mensen op de wachtlijst. Om ook deze mensen aan het programma te kunnen laten deelnemen, zijn we op zoek naar mensen die ons met een donatie willen helpen. Doe je mee?

Met jouw donatie kunnen we iemand met Long COVID helpen én kunnen we een docententraining opzetten. Op die manier kunnen we nieuwe docenten opleiden en wordt Zing je sterk beschikbaar voor een steeds grotere groep mensen.

Doel op 1 september 2021

€10704,-

Ja, ik doe mee en doneer!

En maak daarmee Zing je sterk voor meer patiënten mogelijk

Tegenprestaties

Bij een bedrag van 35 euro ontvang je een cd met alle liedjes van uit het programma Zing je sterk. Ook ontvang je een link om ons Zing je sterk Zomerconcert terug te kijken.

Bij een bedrag van 50 euro ontvang je de cd met alle liedjes uit het programma Zing je sterk, 5 oefenvideo’s om de liedjes uit het programma mee te leren zingen én een terugkijklink voor ons Zing je sterk Zomerconcert.

Bij een bedrag van 100 euro ontvang je de cd met alle liedjes uit het programma Zing je sterk, de 5 oefenvideo’s, de terugkijklink van het Zing je sterk Zomerconcert én 6 video’s die speciaal zijn ontwikkeld voor verbetering van je ademtechniek. Daarnaast ontvang je een lax vox-rietje, speciaal om de bubbeloefeningen van Zing je sterk te kunnen doen. Deze oefeningen zijn namelijk ook heel erg geschikt wanneer je wilt werken aan jouw zang- en ademtechniek.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten