Zing je sterk #1

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
Besloten groep
Begin
Log eerst in

Welkom bij Zing je sterk
Dit programma is een initiatief van vocaal ensemble Wishful Singing en opgezet om Long Covidpatienten te helpen bij hun herstel. Plezier in het zingen, herstel van het vertrouwen in eigen lichaam en de ontmoeting met andere deelnemers staan hierbij centraal.

 

Inloggen
Zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (week 1 t/m 6)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan door bij ‘lidmaatschappen’ op Zing je sterk. Je ziet nu de weken verschijnen. Geen mail ontvangen om een wachtwoord voor een account aan te maken? Kijk even in jouw SPAM-box en stuur anders een mailtje naar zingjesterk@wishfulsinging.nl. 

 

Opbouw programma
Het programma duurt zes weken. Elke week begint op dinsdag met een live sessie via zoom. De link voor zoom ontvang je via de mail. Vanaf dinsdagavond 20.00 uur kun je de video’s met adem- en zangoefeningen van de betreffende week vinden in deze cursusaccount. Ook het lied van de week kun je hier terug vinden. Kijk bij cursusmateriaal voor de welkomstvideo.

 

Zing je sterk Zomerconcert
Ter afronding van Zing je sterk vond een gezamenlijke afsluiting plaats in de vorm van het Zing je sterk Zomerconcert. Live vanuit Nijmegen voeren Wishful Singing, Damani Leidsman, Madhu Singh en pianist Bert van den Brink het repertoire uit dat in het zesweekse programma voorbij is gekomen. De livestream van dit concert, dat plaatsvond op 16 juli, is terug te vinden in deze cursusomgeving.

 

Zing je sterk is geen medische therapie of behandeling en de medewerkers van Zing je sterk zijn geen medische behandelaars. Deelname gebeurt op eigen risico. Neem bij klachten contact op met je eigen huisarts of behandelaar. Bij deelname aan de cursus verklaar je dat je hiermee akkoord bent.

Welkomstvideo
Bekijk de welkomstvideo met alle informatie over het programma Zing je sterk.


Liedteksten

Hier vind je de liedteksten voor Zing je sterk.
Download de liedteksten

 

Luisteren en meezingen via Spotify

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten