Vervolgcursus gregoriaans

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
€15,00

Welkom op de cursuspagina!

Dit is de cursusomgeving van de vervolgcursus gregoriaans met Herman Finkers & Wishful Singing. Leuk dat je (weer) meedoet en samen met ons verder de diepte in gaat.

Opbouw van de cursus

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het startwebinar
  • De inzingvideo
  • Vijf basislessen
  • Vier verdiepingsvideo’s
  • Diverse oefenvideo’s waarmee je de gezangen in je eigen tempo kunt oefenen en herhalen
  • Het slotwebinar, waarin de hele Mariavesper in zijn geheel wordt uitgevoerd
  • De korte dagelijkse meditatie – een verkorte versie van de Mariavesper

Het cursusmateriaal

Onder het tabje ‘Materialen’ vind je een document met alle partituren en vertalingen van het repertoire dat in de cursus aan bod komt. We raden aan om dit cursusmateriaal voorafgaand aan de cursus uit te printen. Lees onder materialen meer over dit document en download het direct.

Vragen mag je in de cursusperiode mailen naar helpdesk@wishfulsinging.nl. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Succes en veel plezier!

Het Cursusmateriaal & De Begrippenlijst

Via onderstaande knop kun je een pdf met het cursusmateriaal downloaden. In dit document vind je alle bladmuziek, teksten en vertalingen die in de cursus aan bod komen. Het is een handig naslagwerk waarin je kunt afvinken welke gezangen je al hebt geoefend. Zo kun je heel gemakkelijk je voortgang bijhouden!

Via de andere knop kom je bij de begrippenlijst & FAQ. Hierin vind je alle lastige begrippen die tijdens de cursus aan bod komen én geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Download Het Cursusmateriaal Download De Begrippenlijst

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten