Onlinecursus gregoriaans

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
15

Welkom!

Welkom op de cursuspagina van de onlinecursus gregoriaans zingen.

Inhoud cursus

De cursus begint met een webinar, dat eerder is opgenomen en op deze pagina terug te kijken is. Daaronder vind je vijf online lessen; voor elke les een video van ongeveer 10 tot 15 minuten, met bijbehorende losse oefenvideo’s. Wij raden aan om na het startwebinar elke dag een les te volgen.

De cursus sluit af met de slotwebinar. In dit webinar zingen wij, als in een vesperdienst, alle gezangen uit de cursus achter elkaar. Print hiervoor de hand-out uit of open deze op een tweede apparaat. Voor de liefhebbers is er ook een hand-out met bladmuziek van de stukken die in het slotwebinar alléén door Wishful Singing worden gezongen. Beide versies vind je onder les 5.

Omdat alle cursusonderdelen eerder opgenomen zijn, kun je de cursus in je eigen tempo volgen.

Inloggen

Deze cursus is aan te schaffen via onze webshop.  Heb je de cursus gekocht en zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (Startwebinar, les 1 t/m 5 en slotwebinar)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan bij ‘lidmaatschappen’ op Onlinecursus gregoriaans. Je ziet nu de lessen verschijnen (ververs de pagina als je nog steeds niks ziet).

N.B. Omdat de video’s van deze cursus eerder opgenomen zijn, zijn sommige functies niet meer actueel, zoals de chatbox en de poll. Vragen zijn welkom op mailadres info@wishfulsinging.nl.

Begrippenlijst & veel gestelde vragen

Wat is een antifoon? En waarom moeten we gaan staan bij het zingen? Klik op onderstaande button voor uitleg bij lastige begrippen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Bekijk of download hier

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten