Meezingcursus Zing je sterk

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
15

Zing mee met Wishful Singing, Damani Leidsman en Madhu Singh met nummers van Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot, Gershwin en liedjes vanuit alle windstreken en verschillende culturen. De liedjes komen uit Zing je sterk: het programma waarin Long Covid-patiënten zingend werken aan hun herstel.

Welkom bij de Meezingcursus Zing je sterk

Hier vind je de tutorials voor de vijf meezingnummers, waarmee je je kunt voorbereiden op het Zing je sterk Zomerconcert. De livestream van het Zomerconcert, dat plaatsvond op 16 juli, vind je ook in deze cursusomgeving.

Inloggen

Deze cursus is aan te schaffen via onze webshop. Met de aanschaf steun je het programma Zing je sterk. Cursus gekocht en zie je onderaan deze pagina geen inhoudsopgave (Les 1 t/m 5 en de livestream)? Dan ben je niet ingelogd in jouw account. Log hier in en klik dan bij ‘lidmaatschappen’ op Meezingcursus Zing je sterk. Je ziet nu de lessen verschijnen (ververs de pagina als je nog steeds niks ziet).

Teksten

Hier vind je alle liedteksten voor de Meezingcursus Zing je sterk:
Download liedteksten

 

Spotify

Luister en zing mee naar alle nummers uit Zing je sterk via Spotify

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten