KerstVerlichting adventskalender

Huidige status
Niet ingelogd
Prijs
€ 15,–
Cursus
materialen

Tel mee af naar kerst met Wishful Singing en Stine Jensen. Bij kerst hoort samen zingen, het liefst tijdens een mooi kerstconcert. Nu dit vanwege de coronabeperkingen niet kan, bezorgt Wishful Singing het kerstgevoel bij je thuis.

Inloggen

Heb jij de kalender aangeschaft en zie je de dagen (Inhoud cursus) hieronder nog niet verschijnen? Dan ben je niet ingelogd in de account. Log hier in en klik dan door bij ‘cursussen’ op de KerstVerlichting adventskalender. Je ziet nu onderaan de pagina de dagen verschijnen.

Luister- en lesvideo’s

Van 17 t/m 23 december ontvang je elke dag een e-mail waarin het juiste vakje van de adventskalender zich opent. Achter elk vakje zit een luistervideo met een inspirerende column van Stine Jensen, omsloten door sfeervolle advents- en kerstmuziek van Wishful Singing, én een lesvideo. Met de lesvideo kun je de muziek zelf mee leren zingen.

Programmaboekje

Download voordat je begint het programmaboekje van het concert op 23 december. Hierin vind je naast het programma namelijk ook alle bladmuziek. Dit programmaboekje is te vinden bij ‘materialen’ (rechtertab bovenaan deze pagina).

Inzingvideo

Begin elke les met de inzingoefeningen, zodat je stem goed warm is voor het zingen. De inzingvideo vind je zowel bij ‘materialen’ van de cursus, als in elke les. Ook de welkomstvideo met uitleg over de kalender is te vinden bij ‘materialen’.

Programmaboekje met bladmuziek

Dagelijkse inzingoefeningen

 

Welkomstvideo

De zangeressen Marjolein Verburg en Marjolein Stots leggen in deze video de opbouw en inhoud van de adventskalender uit.

 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten