Laden Evenementen
Vr 16 juli 2021

Zing je sterk Zomerconcert

Live uit de zaal én online

 

 

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Wishful Singing luidt de zomer in vanuit Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen met het Zing je sterk Zomerconcert – live met publiek vanuit de zaal én online. De vijf zangeressen vieren dat ze weer op het podium mogen staan en gaan op zoek naar nieuwe verbintenissen. Samen met meesterpianist Bert van den Brink, singer-songwriter Damani Leidsman en zangeres Madhu Singh brengt het ensemble een ode aan de unieke kwaliteit van de stem.

Singer-songwriter Damani Leidsman zingt ritmisch aanstekelijke Afro-Surinaamse nummers als Mi kanto ma mi de’te (‘Ik ben omgeslagen, maar ik ben er nog’) en de in de Hindoestaanse gemeenschap populaire zangeres Madhu Singh brengt de Bollywood-klassieker Lagja Gale (‘Omarm me’). Wishful Singing schittert met zomerse close harmony van Gershwin en laat iedereen (thuis) meezingen met Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder van Ramses Shaffy. Het zijn persoonlijke muzikale verhalen waarbij elk lied op eigen wijze het motto van de avond belichaamt: Zing je sterk! Pianist Bert van den Brink maakt met zijn improvisatietalent sprankelende overgangen waarmee hij de verschillende muzikale stijlen met elkaar verbindt.

Liever toch nog online?
Wil je het Zing je sterk Zomerconcert online kijken? Bestel dan de Meezingcursus Zing je sterk. Naast toegang tot de livestream ontvang je dan ook vijf tutorials om een aantal nummers uit het concert mee te leren zingen. Je ontvangt de tutorials ook bij een ticket voor in de zaal.

Vr 16 juli 2021 / 20:15 uur
Concertgebouw de Vereeniging Keizer Karelplein 2D, Nijmegen

Musici

Wishful Singing
Damani Leidsman
Madhu Singh
Bert van den Brink
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten