Laden Evenementen
Vr september 15 - Vr 13 oktober 2023

Workshopreeks ‘Vind je eigen zin!’ | Haarlem

Wishful Singing & Saskia Mees

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Vind je eigen zin! (70+)
Verdiepende, creatieve workshops over de zin van het leven

Na het grote succes van vorig jaar gaat de voorstelling De zin van het leven dit najaar in reprise. In 8 voorstellingen door het hele land gaan Wishful Singing en Fokke Obbema op zoek naar antwoorden op de vraag ‘Wat is de zin van het leven?’.

Vorig jaar bleek dat de voorstelling bij veel bezoekers nog lang naklinkt: ze hebben intensieve gesprekken met hun naasten, schrijven gedichten of maken een schilderij dat voor hen raakt aan het thema.

In Ede, Haarlem en Amersfoort biedt Wishful Singing dit najaar daarom een verdiepend aanbod van creatieve workshops aan, speciaal gericht op mensen van 70 jaar en ouder. In deze workshops belichten we het onderwerp vanuit verschillende (kunst-)disciplines.

In iedere stad bieden we een serie van 3 workshops aan. Daarnaast is een bezoek aan de voorstelling De zin van het leven bij de prijs inbegrepen in de bijbehorende stad inbegrepen.

De planning voor de workshopreeks in Haarlem is als volgt:

Vrijdag 15 september 14:00-15:30 – Zingen
In deze workshop ervaar je de kracht van zingen en hoe je dit in je dagelijks leven kunt inzetten. Zingen geeft zin! (Zangervaring niet vereist)
Een zangdocent van Wishful Singing

Vrijdag 22 september 14:00-15:30 – Scheppen
Een creatieve workshop met theateroefeningen, schrijfopdrachten en creatieve verwerking van het materiaal.
Saskia Mees (theatermaker en regisseur van ‘De zin van het leven’)

Vrijdag 29 september – bezoek aan de voorstelling De zin van het leven

Vrijdag 13 oktober 14:00-15:30 – Reflectie
Nabeschouwing en gesprek aan de hand van een aantal thema’s uit de voorstelling.
Maria Goetze (zangeres in Wishful Singing en geestelijk verzorger in opleiding)

LET OP: Deze workshopreeks bestaat uit drie workshops op drie data

We organiseren de workshops in Haarlem in samenwerking met het Verhalenhuis Haarlem. Het Verhalenhuis vormt een plek voor cultuur, inspiratie, ontmoeting en experiment. Mensen van alle leeftijden komen hier samen voor een film, concert of theatervoorstelling, maar ook voor lezingen, workshops, filosofie en verhalen.

Zou je graag deel willen nemen aan de workshopreeks, maar heb je door omstandigheden niet de ruimte om het te bekostigen? Stuur een mailtje naar info@wishfulsinging.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vr september 15 - Vr 13 oktober 2023 / 14:00 uur
Verhalenhuis Haarlem

Dit concert is onderdeel van

De zin van het leven | Reprise

De zin van het leven | Reprise
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten