Laden Evenementen
Do oktober 5 - Do 2 november 2023

Workshopreeks ‘Vind je eigen zin!’ | Cultura Ede

Wishful Singing & Saskia Mees

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Vind je eigen zin! (70+)
Verdiepende, creatieve workshops over de zin van het leven

Na het grote succes van vorig jaar gaat de voorstelling De zin van het leven dit najaar in reprise. In 8 voorstellingen door het hele land gaan Wishful Singing en Fokke Obbema op zoek naar antwoorden op de vraag ‘Wat is de zin van het leven?’.

Vorig jaar bleek dat de voorstelling bij veel bezoekers nog lang naklinkt: ze hebben intensieve gesprekken met hun naasten, schrijven gedichten of maken een schilderij dat voor hen raakt aan het thema.

In Ede, Haarlem en Amersfoort biedt Wishful Singing dit najaar daarom een verdiepend aanbod van creatieve workshops aan, speciaal gericht op mensen van 70 jaar en ouder. In deze workshops belichten we het onderwerp vanuit verschillende (kunst-)disciplines.

In iedere stad bieden we een serie van 3 workshops aan, in elke stad in een eigen vorm. Daarnaast is een bezoek aan de voorstelling De zin van het leven bij de prijs inbegrepen in de bijbehorende stad inbegrepen.

De planning voor de workshopreeks in Ede is als volgt:

 1. Donderdag 5 oktober 14:00-15:30 – Scheppen
  Een creatieve workshop met theateroefeningen, schrijfopdrachten en creatieve verwerking van het materiaal.
  Door Saskia Mees (theatermaker en regisseur van ‘De zin van het leven’)
 2.  Donderdag 12 oktober – Bezoek aan de voorstelling
 3.  Donderdag 26 oktober 14:00-15:30 – Reflectie
  Reflectie en discussie aan de hand van een aantal thema’s uit de voorstelling.
  Door Maria Goetze (zangeres in Wishful Singing en geestelijk verzorger in opleiding)
 4.  Donderdag 2 november 14:00-15:30 – Zingen
  In deze workshop ervaar je de kracht van zingen en hoe je dit in je dagelijks leven kunt inzetten. Zingen geeft zin! (Zangervaring niet vereist)
  Door een zangdocent van Wishful Singing

Deze workshop is ook bedoeld voor studenten van de CHE om aan deel te kunnen nemen vanuit hun minor. De ontmoeting met elkaar is dus een belangrijk onderdeel van deze workshopreeks.

LET OP: Deze workshopreeks bestaat uit drie workshops op drie data – wil je toch graag deelnemen maar lukt het je niet om alle data bij te wonen? Dat is geen enkel probleem. We raden je wel aan om voor de beste ervaring minstens twee data aanwezig te zijn. 

Zou je graag deel willen nemen aan de workshopreeks, maar heb je door omstandigheden niet de ruimte om het te bekostigen? Stuur een mailtje naar info@wishfulsinging.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Do oktober 5 - Do 2 november 2023 / 14:00 uur
Cultura Ede

Dit concert is onderdeel van

De zin van het leven | Reprise

De zin van het leven | Reprise
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten