Loading Events
Do oktober 26 - Do 16 november 2023

Workshopreeks ‘Vind je eigen zin!’ | Amersfoort

Wishful Singing & Esthers Bevers & Saskia Mees

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Vind je eigen zin! (70+)
Verdiepende, creatieve workshops over de zin van het leven

Na het grote succes van vorig jaar gaat de voorstelling De zin van het leven dit najaar in reprise. In 8 voorstellingen door het hele land gaan Wishful Singing en Fokke Obbema op zoek naar antwoorden op de vraag ‘Wat is de zin van het leven?’.

Vorig jaar bleek dat de voorstelling bij veel bezoekers nog lang naklinkt: ze hebben intensieve gesprekken met hun naasten, schrijven gedichten of maken een schilderij dat voor hen raakt aan het thema.

In Amersfoort biedt Wishful Singing in samenwerking met Scholen in de Kunst dit najaar daarom een verdiepend aanbod van creatieve workshops aan, speciaal gericht op mensen van 70 jaar en ouder. In deze workshops belichten we het onderwerp vanuit verschillende (kunst-)disciplines.

In de workshops onderzoeken deelnemers met Esther Bevers, (docent De Schrijfschool, Scholen in de Kunst) wat voor hun de zin van het leven is en hoe ze dit in een tekst kunnen vangen.

De workshops vinden plaats op donderdagen van 11.00-12.30 uur. Inbegrepen bij de ticket zit een bezoek aan de voorstelling De zin van het leven op 2 november in Theater De Lieve Vrouw in Amersfoort.

1.     Donderdag 26 oktober 11-12:30
Esther Bevers (docent De Schrijfschool) en Saskia Mees (theatermaker en regisseur van ‘De zin van het leven’)

2.     Donderdag 9 november 11-12:30
Esther Bevers en Marjolein Stots (zangeres in Wishful Singing)

3.     Donderdag 16 november 11-12:30
Esther Bevers

LET OP: Deze workshopreeks bestaat uit drie workshops op drie data

Een ticket voor de reeks is voor drie workshops en de voorstelling. De gezamenlijke prijs is EU 45.

Do oktober 26 - Do 16 november 2023 / 11:00 uur
Eemhuis Amersfoort

Dit concert is onderdeel van

De zin van het leven | Reprise

De zin van het leven | Reprise
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten