Laden Evenementen
Do 10 november 2022

Women’s Voices Utrecht

Repertoire van powervrouwen

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Op donderdag 10 november staat Women’s Voices met zang, muziek en poëzie uit diverse culturen en spirituele tradities in de Geertekerk in het hartje van Utrecht. Met in de hoofdrol de fantastische zangeressen en performers: vocaal ensemble Wishful Singing, zangeressen Sally Hanna en Namgyal Lhamo, woordkunstenaar Gabriel Erlach en dichteres Randa Awad.

De artiesten presenteren repertoire van en over vrouwelijke vredestichters, vrijdenkers en verbinders. Namgyal Lhamo zingt Tibetaanse spirituele liederen en mantra’s over sterke vrouwen, compassie en de zoektocht naar innerlijke vrede. Wishful Singing zingt repertoire van middeleeuwse powervrouwen als de Duitse mystica Hildegard von Bingen, maar ook liederen van hedendaagse componisten over de natuur. Sally Hanna vertolkt wonderschone Egyptisch-koptische hymnen voor Maria en de heilige Monica. Spoken word artiest Gabriel Erlach brengt een ode aan de Utrechtse vrouw. Randa Awad draagt eigen poëzie voor. Met een warm welkomstwoord door theoloog Claartje Kruijff (RGU) waarin ze ingaat op de unieke geschiedenis van de Geertekerk.

Bestel nu kaarten via onderstaande button.

Do 10 november 2022 / 20:00 uur
Geertekerk Utrecht

Musici

Wishful Singing
Namgyal Lhamo
Sally Hanna
Gabriel Erlach
Randa Awad

Programma

Kuulin äänen
Maari Kallberg | arr. Laura Jēkabsone
Caritas abundat in omnia
Hildegard von Bingen
Tota pulchra es
Maurice Duruflé
Northern Lights
Ola Gjeilo
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten