Laden Evenementen
Zo 8 maart 2020

Vespers in Mysterium

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

In navolging op het grote succes van de Missa in Mysterium, de Gregoriaanse meezingmis naar idee van Herman Finkers, komt a cappella kwintet Wishful Singing nu met de Vespers in Mysterium. Een samenzijn in de kerk waarbij muziek van hoge kwaliteit wordt uitgevoerd als onderdeel van een eeuwenoud ritueel dat mensen verbindt. Net als bij de Missa in Mysterium zal de vesperdienst bestaan uit gregoriaanse gezangen en nodigt het ensemble het publiek uit om enkele delen mee te zingen. Stap even uit de dagelijkse hectiek en laat je meevoeren door rituelen, stiltes en rustgevende gregoriaanse melodieën.

Workshop | 14.30 uur
Het gregoriaans is een manier van zingen die weinig mensen kennen, maar die eenvoudig te leren is. Daarom geeft Wishful Singing een inleidende workshop die om 14.30 uur begint. Iedereen is uitgenodigd: koorzangers, parochianen, maar ook mensen die nog nooit naar de kerk zijn geweest. De inleidende workshop is gratis, u kunt uw deelname aangeven bij de aankoop van uw ticket voor de vesper. De vesper kan ook worden bezocht zonder deel te hebben genomen aan de workshop.

Oefenmoment | 15.45 uur
Voorafgaand aan de uitvoering, die om 16:00 uur begint, nemen de zangeressen graag even met u door welke delen u als publiek mag meezingen en zal dit worden geoefend. Wees daarom a.u.b. uiterlijk om 15:45 uur aanwezig.

Zo 8 maart 2020 / 16:00 uur
Liduina Basiliek Schiedam

Dit concert is onderdeel van

Vespers in Mysterium

Vespers in Mysterium
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten