Vespers in Mysterium

In navolging op het grote succes van de Missa in Mysterium, de Gregoriaanse meezingmis naar idee van Herman Finkers, komt a cappella kwintet Wishful Singing nu met de Vespers in Mysterium. Een samenzijn in de kerk waarbij muziek van hoge kwaliteit wordt uitgevoerd als onderdeel van een eeuwenoud ritueel dat mensen verbindt. Net als bij de Missa in Mysterium zal de vesperdienst bestaan uit gregoriaanse gezangen en nodigt het ensemble het publiek uit om enkele delen mee te zingen. Stap even uit de dagelijkse hectiek en laat je meevoeren door rituelen, stiltes en rustgevende gregoriaanse melodieën.

Oefenmoment | 19.45 uur
Voorafgaand aan de uitvoering, die om 20:00 uur begint, nemen de zangeressen graag even met u door welke delen u als publiek mag meezingen en zal dit worden geoefend. Wees daarom uiterlijk om 18:45 uur aanwezig.

Ma 16 maart 2020 20:00 uur

St. Augustinuskerk, Amsterdam

Tickets

Vespers in Mysterium
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten