Laden Evenementen
Do 30 november 2023

The Little Match Girl Passion

Lavinia Meijer & Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

December 2023 gaan de wereldberoemde harpiste Lavinia Meijer en Nederlands bekendste vrouwelijke a cappella ensemble op tournee. Ze voeren het ontroerende kerstverhaal van The Little Match Girl Passion en het bekende, sfeervolle A Ceremony of Carols van Benjamin Britten uit.

The Little Match Girl Passion (2008) is een geroemde compositie van David Lang. In 2008 won hij de Pulitzerprijs voor zijn compositie van dit ontroerende verhaal. Hij heeft het bekende sprookje van Hans Christian Andersen, Het meisje met de zwavelstokjes, bewerkt tot een eigentijdse klassieker. Een hartverscheurend kerstverhaal in de traditie van o.a. de Matthäus-Passion van Johann Sebastian Bach. Speciaal voor dit prachtige kerstprogramma maken Lavinia Meijer en Wishful Singing een arrangement voor harp en en zang.

Op deze unieke avond is het prachtige A Ceremony of Carols een mooie toevoeging aan dit kerstprogramma, waarin schoonheid en ontroering samenkomen.

Do 30 november 2023 / 19:30 uur
Graf-Zappelin-Haus Friedrichshafen

Dit concert is onderdeel van

The Little Match Girl Passion

The Little Match Girl Passion
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten