Loading Events
Zo 15 april 2018

Concert Oude Blasius Delden

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Van Gregoriaans tot close harmony

In de uitstekende akoestiek van de Oude Blasius in Delden brengt Wishful Singing een gevarieerd zondagmiddagconcert. U maakt kennis met het brede repertoire van deze veelzijdige zangeressen. Geïnspireerd door de geslaagde samenwerking met Herman Finkers, rondom zijn Missa in Mysterium in Oldenzaal, bracht Wishful Singing in november 2017 de cd “In Mysterium” uit, die sindsdien hoog in de klassieke hitlijsten staat. Het kwintet begint dit concert met een selectie gregoriaanse gezangen van deze nieuwe cd. Na de pauze laat het kwintet zich van haar “lichtere” kant horen, met vrolijke muziek uit de Engelse en Italiaanse renaissance, volksliederen uit Hongarije en hits van The Beatles.

Zo 15 april 2018 / 14:00 uur
Oude Blasius Delden
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten