Laden Evenementen
Zo 23 april 2023

Missa in Mysterium – UITVERKOCHT

Meezingen met een gregoriaanse hoogmis

Herman Finkers & Wishful Singing 

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

De Missa in Mysterium in Enschede is uitverkocht. 

De Missa in Mysterium is een volledige katholieke mis, met benedictijner monnik en priester Marc Loriaux osb als celebrant. Herman Finkers regisseert en treedt op als lector (voorlezer). Finkers: “De opera komt uit de Heilige Mis voort en ik wil de misuitvoering dan ook benaderen als ware het de uitvoering van een opera.”

Wishful Singing neemt het voortouw in het zingen van het gregoriaans. Alle aanwezigen in de kerk spelen een actieve rol tijdens de mis en zingen een groot deel van de gezangen mee. Hiervoor kun je thuis al oefenen met onze oefenvideo’s. Kijk ook bij onze basiscursus en vervolgcursus gregoriaans voor extra verdieping.

Kroeg na Kerk
Na de hoogmis organiseren we in de foyer van het het Wilminktheater een Kroeg na Kerk waar, bij een open microfoon, nagepraat kan worden met o.a. Annemiek Schrijver en Herman Finkers, en natuurlijk koffie! De Kroeg na Kerk is inmiddels uitverkocht.

NB: Dit evenement is onderdeel van het programma Missa in Mysterium. Wilt u graag aanwezig zijn bij de In Mysterium concerten? Klik dan hier voor het programma en bijbehorende data.

Deze viering wordt u gratis aangeboden. Om deze mis mogelijk te maken, worden er kosten gemaakt voor de uitvoering, organisatie, drukwerk en oefenmateriaal. Wij vragen u om een bijdrage van 7,50 euro per persoon om deze kosten te kunnen dekken.

Heeft u voor de mis geen kaartje kunnen bemachtigen? Schrijf u dan vooral in voor de nieuwsbrief! Dan bent u als eerste op de hoogte van nieuwe data en volgende projecten. Klik hier om u in te schrijven.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Zo 23 april 2023 / 14:00 uur
Jacobuskerk Langestraat 51, Enschede

Dit concert is onderdeel van

Missa in Mysterium | Hoogmissen

Missa in Mysterium | Hoogmissen
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten