Laden Evenementen
Za 11 maart 2023

Meezingconcert Zing je sterk!

Wishful Singing

Elk lied belichaamt op eigen wijze het motto van de middag: zing je sterk!

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

In juni 2021 startte Wishful Singing het project Zing je sterk. Sindsdien heeft het ensemble al meer dan 1500 patiënten met langdurige klachten na COVID-19 geholpen bij hun herstel met behulp van zang- en ademoefeningen. Nu brengt het gezelschap de aanstekelijke muziek uit dit programma naar de concertzaal, waar iedereen die graag zingt welkom is. Meesterjazzpianist Bert van den Brink en de zangeressen van Wishful Singing nodigen je uit in een theatrale setting mee te zingen met Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil… van Ramses Shaffy. Elk lied belichaamt op eigen wijze het motto van de middag: zing je sterk!

Bijdrage aan inclusief concert
Zing je sterk is een project voor een diverse groep deelnemers uit heel Nederland. We zijn ons ervan bewust dat niet alle deelnemers het even breed hebben en de toegangsprijs van het meezingconcert kunnen betalen. Kan jij iets extra’s missen en wil je bijdragen aan een inclusief concert? Doneer € 5,- bovenop je ticketprijs zodat ook de deelnemers met een kleinere portemonnee kunnen meezingen. De donatiemogelijkheid komt naar voren als je in het bestelproces zit. Het is ook mogelijk om een losse donatie te doen, dat kan via deze link.

Download hier het programmaboekje in pdf-formaat

Download hier het programmaboekje als wordbestand (alleen tekst)

 

 

              

Za 11 maart 2023 / 14:00 uur
TivoliVredenburg Utrecht

Musici

Wishful Singing
Bert van den Brink (pianist, arrangeur)
Annechien Koerselman (regie, lichtplan)
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten