Laden Evenementen
Zo 19 april 2020

Lost in the Cloud (i.s.m. Stine Jensen) – (uitgesteld/afgelast)

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Ben je nog verbonden als je verbinding hebt? Hoe leef je samen in een cloud? Al zijn de regels nog niet geschreven, een ding is duidelijk: online is het alles of niets. De super clickable millennials van Wishful Singing kunnen zelf de glasvezelverleiding nauwelijks weerstaan, dus geven ze er in dit concert maar liever aan toe. Luister mee bij hun rondgang langs de (on)geneugten van het web 2.0, met pre-digitale muziek van Bach en Mendelssohn Bartholdy tot Carole King en Randy Newman, muzikale bespiegelingen van componisten van nu en prikkelende filosofische beschouwingen van filosoof Stine Jensen.

Dit concert is uitgesteld i.v.m. de landelijke maateregelen rondom het coronavirus. Heeft u al een kaartje gekocht voor dit concert? U krijgt van ons persoonlijk bericht over de verdere afhandeling hiervan. 

Zo 19 april 2020 / 15:00 uur
Podium Mozaiek Amsterdam
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten