Laden Evenementen
Za augustus 12 - Zo 17 september 2023

LIVE from London | Ubi Caritas

Ola Gjeilo & Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Nederlands a cappella-ensemble Wishful Singing verwelkomt de wereldberoemde componist en pianist Ola Gjeilo op het podium! Hij zal zich bij het ensemble voegen in een programma dat draait om Wishful Singings befaamde interpretaties van de Gregoriaanse muziek. In dit inspirerende concert neemt de groep haar publiek mee op een betoverende reis langs meer dan 1000 jaar muziek, te beginnen bij Maria-hymnes en eindigend met close-harmony arrangementen en schitterende Scandinavische volksmuziek. Kern van het programma zijn de teksten en muziek van de twaalfde-eeuwse filosofe, componiste, theologe en dichteres Hildegard von Bingen, evenals stukken die geïnspireerd zijn op Gregoriaanse muziek, zoals Ola Gjeilo’s ‘Ubi Caritas’. Dit alles terwijl onze geëerde gast Gjeilo een ware aurora borealis van piano-improvisaties creëert rondom de schitterende harmonieën van Wishful Singing.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse ambassade in het Verenigd Koninkrijk.

NB: dit is een online, on-demand concert dat beschikbaar is tot 17 september 2023. Er is geen fysiek concert.

Za augustus 12 - Zo 17 september 2023 / Hele dag
Online
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten