Laden Evenementen
Za 18 december 2021

Kerst over de wereld

Ook te volgen via livestream

Een heerlijke opmaat naar kerst met Koorschool Midden-Gelderland

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Belangrijke informatie over dit concert
In verband met de Coronamaatregelen die op 26 november door de overheid zijn afgekondigd, is de aanvangstijd van dit concert verplaatst naar de middag. Heb je kaarten voor deze voorstelling, dan ontvang je van het theater bericht. Het concert is ook via een livestream te volgen. Ga hiervoor naar de website van Cultura Ede, via de button ‘Tickets’ hieronder. 

December is ‘the most wonderful time of the year’; niet alleen vanwege de kerstdagen, met gezelligheid en samen zijn, maar ook vanwege de schat aan prachtige muziek die voor deze periode geschreven is. Componisten door de eeuwen heen, in Europa en daarbuiten, hebben zich laten inspireren en muzikale juwelen nagelaten.

Wishful Singing en de jonge talenten van Koorschool Midden-Gelderland nemen je in dit programma mee op reis. Klassieke Engelse carols en kersthits als ‘I’m dreaming of a white Christmas’ wisselen af met composities van Händel, Vivaldi en componisten uit Zuid-Amerika.

Za 18 december 2021 / 15:00 uur
Cultura Ede (NL) Ede

Musici

Wishful Singing
Koorschool Midden-Gelderland
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten