Laden Evenementen
Zo 20 december 2020

Kerst over de Wereld – m.m.v. The Amsterdam Consort (GEANNULEERD)

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

December is ‘the most wonderful time of the year’; niet alleen vanwege de kerstdagen, met gezelligheid en samen zijn, maar ook vanwege de schat aan prachtige muziek die voor deze periode geschreven is. Componisten door de eeuwen heen, in Europa en daarbuiten, hebben zich laten inspireren en muzikale juwelen nagelaten. Ga mee op reis met Wishful Singing en de musici van The Amsterdam Consort langs klassieke Engelse carols, kersthits als I’m dreaming of a white Christmas en composities van Händel, Vivaldi en componisten uit Zuid-Amerika. Een programma dat jong en oud verbindt, een heerlijke opmaat naar de kerst.

Zo 20 december 2020 / 17:00 uur
Grote Kerk Muiden Muiden
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten