Laden Evenementen
Zo 19 december 2021

Kerst over de wereld – GEANNULEERD

Met The Amsterdam Consort

Een heerlijke opmaat naar kerst!

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Belangrijke informatie over dit concert
Door de verscherpte coronamaatregelen kunnen er minder bezoekers worden ontvangen in de kerk. Daarom zal dit concert twee keer plaatsvinden en zijn de aanvangsttijden aangepast. Bezoekers met een kaartje voor dit concert ontvangen hierover bericht. Nieuwe aanvangsttijden: 13.45 en 15.45 uur. 

December is ‘the most wonderful time of the year’; niet alleen vanwege de kerstdagen, met gezelligheid en samen zijn, maar ook vanwege de schat aan prachtige muziek die voor deze periode geschreven is. Componisten door de eeuwen heen, in Europa en daarbuiten, hebben zich laten inspireren en muzikale juwelen nagelaten.

Wishful Singing en The Amsterdam Consort nemen u in dit programma mee op reis. Klassieke Engelse carols en kersthits als I’m dreaming of a white Christmas wisselen af met composities van Händel, Vivaldi en componisten uit Zuid-Amerika.

Zo 19 december 2021 / 13:45 uur
Grote Kerk Muiden Muiden

Musici

Wishful Singing
The Amsterdam Consort
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten