Laden Evenementen
Ma 31 oktober 2022

Online in gesprek

De zin van het leven

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Wat is de zin van het leven? Voor iedereen een persoonlijke vraag met een persoonlijk antwoord. Wij zijn benieuwd naar jouw invulling!

Op maandag 31 oktober organiseren we ‘Online in gesprek’ met Fokke Obbema en een aantal van de zangeressen van Wishful Singing. Samen gaan we het praten over De zin van het leven, waarbij we een verdiepend gesprek zullen aangaan. Gegarandeerd een mooie avond met een filosofische smaak.

‘Wat als alles, maar dan ook werkelijk alles waar ik me in het dagelijks leven druk over maak, in één klap zou zijn weggevaagd als het verkeerd was gelopen? Wat stelt dat hele bestaan dan eigenlijk voor?’.

In 2018 schreef Volkskrantjournalist Fokke Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor kreeg. Het stuk maakte veel los en resulteerde in een veertigtal prikkelende gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders en een boek dat een bestseller werd. Ook de zangeressen van Wishful Singing lopen rond met grote levensvragen. Samen met Fokke Obbema gaat het ensemble op zoek naar antwoorden. Dit leidt tot verrassend filosofisch muziektheater waarin vraaggesprek, lezing en muzikale interventie ons gezamenlijk terugbrengen tot nieuwe perspectieven op de cruciale vraag: ‘Wat is de zin van het leven?’

Wil je graag aanwezig zijn? Koop dan nu je kaartje voor maar €7.50.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Ma 31 oktober 2022 / 20:00 uur
Online

Musici

Wishful Singing
Fokke Obbema

Dit concert is onderdeel van

De zin van het leven

De zin van het leven
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten