Laden Evenementen
Za 20 mei 2023

In Mysterium – UITVERKOCHT

Meditatief gregoriaans meezingconcert

Herman Finkers en Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

In april en mei organiseren we vier meditatieve meezingconcerten onder de titel In Mysterium: een actieve onderdompeling in verstilling en mystieke eenvoud. We houden hierbij het gregoriaanse misrepertoire uit de Paastijd als basis aan, maar de liturgische elementen komen te vervallen (er is dus geen priester en geen communie).

Het programma wordt aangevuld met niet-liturgische teksten, passend bij de tijd van het jaar. In dit geval de Paastijd. Uitgekozen en voorgedragen door Herman Finkers. Een groot deel van de gregoriaanse gezangen mag meegezongen worden. Hiervoor kun je thuis al oefenen met onze oefenvideo’s. Daarnaast zijn er een basiscursus en een vervolgcursus gregoriaans ontwikkeld door Wishful Singing en Herman Finkers.

NB: Dit concert hoort bij het programma In Mysterium. Wilt u graag aanwezig zijn bij de Missa in Mysterium met eucharistieviering? Klik dan hier voor het programma en bijbehorende data.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Za 20 mei 2023 / 14:00 uur
Sint-Werenfriduskerk Elst

Dit concert is onderdeel van

In Mysterium | Concerten

In Mysterium | Concerten
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten