Laden Evenementen
Zo 12 februari 2023

In de gloria!

Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Duizend jaar zingevende muziek

Wishful Singing nodigt je uit om samen duizend jaar spirituele muziek te vieren.

Door de eeuwen heen is er prachtige muziek geschreven om de verbinding met het hogere, het grotere geheel, te bekrachtigen. Deze klanken brengen, ook buiten de context van het geloof, troost, hoop en een gevoel van verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Wishful Singing zingt contemplatieve en energieke muziek, die ruimte geeft om écht even stil te staan. In de gloria beslaat een breed muzikaal spectrum: van doorvoelde gregoriaanse gezangen uit de middeleeuwen tot levenslustige composities van hedendaagse componisten. Naast Europese kerkmuziek brengt het ensemble ook repertoire dat de verwondering over de natuur bezingt. De muziek wordt omlijst door zinrijke poëzie, die het concert een extra dimensie geeft. Vier met Wishful Singing de schoonheid en kracht van de muziek en beleef een moment van bezinning en vreugde.

Met muziek van o.a. Hildegard von Bingen, Henry Purcell, Ola Gjeilo en Maurice Duruflé

“De zang van Wishful Singing is zowel hemels als aards. De stemmen die in bijvoorbeeld het ‘Ave Maria’ van Palestrina zo prachtig harmonieus samenklinken, waaieren ook weer uiteen in vijf heel verschillende muzikale persoonlijkheden: uitdagend of meer ingetogen, vloeiend of ruiger.”
– Winand van de Kamp, Haarlems Dagblad

Zo 12 februari 2023
15:00 uur /

Trudokerk, Helmond

Musici

Wishful Singing

Dit concert is onderdeel van

In de gloria!

In de gloria!
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten