Laden Evenementen
Vr 2 februari 2024

In de gloria!

Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Vijf zangeressen, die via muziek verbinding zoeken: dat is Wishful Singing. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren a capella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau op een geheel eigen wijze. De dames treden op met Herman Finkers om het Gregoriaans onder de aandacht te brengen, maar evengoed werken ze aan een online zangcursus voor long-covid-patiënten.

En op 2 februari zingen ze in Breezand het programma ‘In de gloria!’. Muziek die je dichter bij jezelf brengt, dat is de essentie van In de gloria!. Klanken van troost en hoop geven een gevoel van meer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Vr 2 februari 2024 / 20:00 uur
Sint Janskerk Wijdenes Spaansweg 58, Breezand

Dit concert is onderdeel van

In de gloria

In de gloria
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten