Laden Evenementen
Za 27 januari 2024

In de gloria!

Wishful Singing

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Vijf zangeressen, die via muziek verbinding zoeken: dat is Wishful Singing. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren a capella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau op een geheel eigen wijze. De dames treden op met Herman Finkers om het Gregoriaans onder de aandacht te brengen, maar evengoed werken ze aan een online zangcursus voor long-covid-patiënten.

En op 27 januari 2024 zingen ze in Jisp het programma ‘In de gloria!’. Muziek die je dichter bij jezelf brengt, dat is de essentie van In de gloria!. Klanken van troost en hoop geven een gevoel van meer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Za 27 januari 2024 / 20:15 uur
Kerk Jisp Jisp

Dit concert is onderdeel van

In de gloria

In de gloria
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten