Laden Evenementen
Zo 8 oktober 2023

Feeling Good

Wishful Singing & Bert van den Brink

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Wishful Singing zingt haar meest geliefde muziek in Feeling Good. Het veelzijdige repertoire in dit programma bestaat uit prachtige muziek van de Noorse componist Ola Gjeilo, gregoriaanse eenstemmigheid, een enkele meezinger en het onweerstaanbare geluid van close harmony. Feel goodmuziek in de breedste zin van het woord. Daartoe behoort ook de bruisende muziek van pianist en accordeonist Bert van den Brink.

Tijdens de lockdown ontstond een bijzondere samenwerking tussen Wishful Singing en pianist Bert van den Brink voor het project Zing je sterk, een zangtherapie die Wishful Singing ontwikkelde samen met zorgprofessionals voor mensen met Long Covid. In Feeling Good klinken de meest favoriete arrangementen ontstaan uit deze samenwerking, waaronder Avond van Boudewijn de Groot en Zing Vecht Huil van Ramses Shaffy, speciaal voor Wishful Singing gearrangeerd en begeleid door meesterjazzpianist Bert van den Brink.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Zo 8 oktober 2023 / 14:30 uur
De Terp Oudorp

Dit concert is onderdeel van

In de gloria

In de gloria
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten