Laden Evenementen
Zo 23 oktober 2022

De zin van het leven – UITVERKOCHT

Filosofisch muziektheater met Fokke Obbema

Intieme a cappella zang en indrukwekkende levensverhalen

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

‘Wat als alles, maar dan ook werkelijk alles waar ik me in het dagelijks leven druk over maak, in één klap zou zijn weggevaagd als het verkeerd was gelopen? Wat stelt dat hele bestaan dan eigenlijk voor?’.

In 2018 schreef Volkskrantjournalist Fokke Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor kreeg. Het stuk maakte veel los en resulteerde in een veertigtal prikkelende gesprekken met bekende en minder bekende Nederlanders en een boek dat een bestseller werd. Ook de zangeressen van Wishful Singing lopen rond met grote levensvragen. Samen met Fokke Obbema gaat het ensemble op zoek naar antwoorden. Dit leidt tot verrassend filosofisch muziektheater waarin vraaggesprek, lezing en muzikale interventie ons gezamenlijk terugbrengen tot nieuwe perspectieven op de cruciale vraag: ‘Wat is de zin van het leven?’

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Zo 23 oktober 2022 / 20:00 uur
Theater Ins Blau Leiden

Musici

Wishful Singing
Fokke Obbema
Saskia Mees, regie

Programma

Will you buy a fine dog?
Thomas Morley (1557-1602) | Arr. Jasper Swank
Hemlig stod jag
Trad. Zweden (1697) | Arr. Susanne Rosenberg
Java Jive
Milton Drake (1912-2006) | Arr. Ben Oakland
Daa-doe-daa
Joost Kleppe (1963)
Caritas abundant in omnia
Hildegard von Bingen (1098-1179)
Northern lights
Ola Gjeilo (1978)
Alors on danse
Stromae (1985) | Arr. Jasper Swank
Tekst: Herman van Veen

Dit concert is onderdeel van

De zin van het leven

De zin van het leven
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten