Laden Evenementen
Za 4 november 2017

Concert

Het opgeven van ticketinformatie werkt niet volledig in deze browser. Voor optimale prestaties raden wij je aan om een nieuwere browser te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: browsehappy.com

Van de website van de concertorganisatie:

In het kader van het jubileum 125 jaar kerk geeft het Ensemble Wishful Singing op zaterdag 4 november 2017 om 19:30 uur een concert in de H. Joannes de Dooperkerk.

Een avond door Wishful Singing is een kleurrijke reis vol hoogtepunten en verrassingen. De vijf klassiek geschoolde zangeressen combineren hun wendbare stemmen en krachtige podiumpresentatie op een geheel eigen wijze. Ogenschijnlijk moeiteloos en eenvoudig, gepassioneerd in ieder gebaar en in iedere klank, avontuurlijk van begin tot eind.

Zij worden momenteel bekend en geliefd, breken internationaal door en treden al op in de grote theaters en zalen in verschillende landen. Zij brengen een programma waarin Gregoriaanse liederen centraal staan. Daarmee zijn ze bekend geworden door hun medewerking aan de Missa in Mysterium die door Herman Finkers is georganiseerd en die op TV integraal is uitgezonden. Ook zijn zij bekend van hun optreden in het programma Podium Witteman.

We verwachten zeer grote belangstelling in de regio. Noteer de datum alvast. De kaartverkoop zal later bekend worden gemaakt.

Za 4 november 2017 / 19:30 uur
H. Joannes de Dooperkerk Pijnacker
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten